Home
Impressie Moluks Indisch Koken 2014 Dorpshuis Hoogkerk
dinsdag 23 september 2014 00:00
Moluks Indisch koken
15 september was al de tweede les in de cursus Moluks-Indisch koken. Heeft u ook interesse? Neem contact op met het Dorpshuis Hoogkerk tel 050-5375244 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
 
Brandbrief VWH aan College over verlies ondersteuning secretariaat
maandag 22 september 2014 17:11
vwhlogoDe Vereniging Wijkopbouw Hoogkerk (VWH) dreigt haar secretariaatsmedewerker te verliezen. Daarmee komt de vereniging naar eigen zeggen in ‘zwaar weer’. Het secretariaat vervult een spilfunctie in de organisatie die ruim 120 vrijwilligers telt. In het Convenant uit 2007 tussen VWH en gemeentebestuur is opgenomen dat de VWH recht heeft op ondersteuning bij de uitvoering van het Convenant. De gemeente houdt zich niet aan dit convenant met het intrekken van deze  functie."De onwerkzame situatie die de gemeente aldus met onze bewonersvereniging creëert, zal ervoor zorgen dat veel betrokken en kundige vrijwilligers zullen afhaken en vervolgens kan het VWH-bestuur dat niet probleemloos laten passeren" aldus de VWH in een brandbrief aan de gemeente. "Als je als gemeente burgerparticipatie wilt, moet je zelf participant willen zijn als gemeente, anders zal het niet gaan lukken."
 
Zumba in Hoogkerk!
maandag 22 september 2014 14:53
Maandag 29 september begint een nieuwe Zumbacursus van 5 lessen gegeven door Stephanie van Heel. Dit is een fanatieke Zumbales waar dans- en fitnessoefeningen gecombineerd worden op o.a. latin muziek zoals salsa, merengue en reggaeton. Het is een opzwepend, doeltreffend, calorie verbrandend dans- en fitnessfeest! 
Bij voldoende aanmeldingen gaan we na de cursus van 5 lessen, door met een cursus van 10 lessen.
5 lessen €15,- 10 lessen €30,-
Aanmelden kan bij het Dorpshuis in de Vensterschool, Zuiderweg 70 (050-5375230) of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of je mag langskomen op 29 september voor een proefles! Vergeet je handdoek en bidon niet, want die zul je nodig hebben. De lessen zijn van 20.00-21.00 uur. 
 
Meesters- en juffendag Anne Frankschool 17 september 2014
maandag 22 september 2014 10:42
Meesters en Juffendag Anne Frankschool
Op de Anne Frankschool vieren alle meesters en juffen hun verjaardag op dezelfde dag: de meesters- en juffendag. Dat is dus één groot feest voor alle kinderen.  Dit keer was de meesters- en juffendag op woensdag 17 september. Het thema van het feest was ‘Schip Ahoy”, en alle kinderen, meesters en juffen waren in zeemanskledij. Het feest werd besloten door een shanty-koren-festival. Elke groep had een zeemanslied ingestudeerd, dat onder grote belangstelling van ouders, ten gehore werd gebracht.
En zo zijn de meesters en juffen op een heel plezierige wijze weer een jaartje ouder geworden.
Klik op de foto voor vergroting
 
NaSchoolse Activiteiten Kick Off Party 9 September
maandag 22 september 2014 10:35
Kickoff NSA 9 september
Kickoff NSA 9 september 2
Op dinsdag 9 september heeft het Jeugdteam van Hoogkerk weer een fantastisch feest voor de jeugd georganiseerd. Er werd flink gesport, gezond gegeten, getekend, geknutseld, nagels gelakt, geschminkt en er werden nep wonden op handen gemaakt die er heel eng uitzagen. De Kick Off Party werd bezocht door 125 kinderen, ouders en oma's. Joey Schut uit groep 6 van de Anne Frankschool was de gelukkige winnaar. Hij heeft een prijs gewonnen omdat zijn deelname kaart uit de inleverbak is getrokken.
Kijk voor de meest recente informatie op Facebook: Jeugdteam Hoogkerk of bij de externe link NaSchoolse Activiteiten.
Klik op de foto's voor vergroting
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 145