Home
Trajectvideo's buslijn 304/314 Drachten via P&R Hoogkerk
zondag 19 oktober 2014 11:37
rsz traject a7- groningen via pr hoogkerk-001 rsz traject a7- groningen via pr hoogkerk-003
Op You Tube staan twee trajectvideo's van de buslijn 304/314 Drachten over het traject tussen A7 en Groningen via P&R Hoogkerk. Na de reconstructie van de aansluiting bij het Centraal Station, het kruispunt met de Eemsgolaan en de rotondes, krijgen deze video's historische waarde. Klik hier
 
Bericht uit de commissie Hoogkerk Zuid
vrijdag 17 oktober 2014 17:48
rsz hoogkerkzuid 014
Op 2 oktober had de commissie Hoogkerk Zuid haar reguliere vergadering.  Hier volgt de publieksversie van het verslag:
  • Het ecologisch gebied vanaf de Albert Hahnlaan tot aan het park ziet er nog steeds verwaarloosd uit. Ondanks het aanlijn gebod zijn er loslopende honden. De commissie heeft de volgende vragen aan het Stadsbeheer van de gemeente: Wat is het onderhoudbeleid? Hoe vaak wordt onderhoud gedaan?  Hoe is het met de water kwaliteit in het ecologische gebied? Hoe staat het met de werking van het zonnepaneeltje?
Lees meer...
 
Cursussen Dorpshuis Hoogkerk. Maak je eigen fotoboek. Computerles met individuele begeleiding
woensdag 15 oktober 2014 19:03
Dorpshuis Hoogkerk
  • Leg je herinneringen vast in een fotoboek. Je eigen verhaal met beeld en tekst. Creatief met je foto’s bezig zijn.
  • Leren e-mailen of informatie opzoeken op het in­ternet? Leren foto’s overzichtelijk opslaan of bewerken in b.v. Picasa? Uw tablet optimaal gebruiken?
Lees meer...
 
Op bezoek bij de Dierenarts
dinsdag 14 oktober 2014 00:00
Op bezoek bij de dierenarts
Wat gebeurt er met je huisdier bij de dierenarts? Soms moet de patiënt bij de dierenarts blijven voor nader onderzoek, een langer durende behandeling of soms een operatie. In totaal 14 kinderen uit groep 4 t/m 6 kregen op donderdagmiddag 9 oktober in 2 groepjes een rondleiding door de praktijk van Dierenarts Hopmans aan de Verbetering. Er was nu een hond ondergebracht. Uiteraard konden ze niet rechtstreeks een behandeling bijwonen. Wel konden ze met pluche dieren oefenen in het aanleggen van een verbandje. Tijdens de rondleiding en de uitleg vooraf werden ook enkele eigen ervaringen uitgewisseld met ziekte en overlijden van het huisdier en de behandeling.
 
Kindertheater Bibliotheek Hoogkerk
woensdag 08 oktober 2014 11:38
Kindertheater Bibliotheek Hoogkerk
Op 3 oktober gaven leerlingen van de Theateropleiding van het Noorderpoortcollege een uitvoering van het verhaal van Sneeuwwitje en de dwergen. Ca 40 jonge kinderen en ouders vormden het publiek.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 146